127 lejeboliger på Teglholmens nordligste kaj

Her er der fri udsigt op af havneløbet og mod Amager Fælled. Du kommer til at bo centralt på Teglholmen, hvor du finder flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner - det hele ligger kun en kort gåtur fra din nye bolig.
0 ledige lejemåL

ET LIV PÅ VANDET

På Teglholmen spiller vandet en central rolle for områdets beboere. Tag fx en morgensvømmetur eller ro din havkajak ud og nyd solopgangen på havnekanalens vuggende bølger. På Teglholmen er du tæt på bylivets glæder i Indre By. Tager du havnebussen fra Teglholmens Østkaj, kommer du afslappet ind til Nyhavn på bare 10 minutter. Er det shopping i Fields der trækker, bringer bussen dig derhen på få minutter. Allerede i 2023 bindes Teglholmen sammen med den planlagte metro cityring. Og Amager Fælled er kun en cykeltur væk.

GALLERI
01
/

BO I NORDKAJEN:

Nordkajen består af 2-5 værelses lejligheder på mellem 50-115 m2. Boligerne er klar til indflytning foråret 2019. Alle boligerne bliver lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer, der trækker store mængder lys ind i boligen. Boligerne udføres i lækkert og lyst, skandinavisk design. Boligerne opfylder kravene til energimærkning A2020.

BELIGGENHED
Restaurant ~500m
Børnehave ~400m
Indkøb ~290m
Kultur ~650m
Skole ~600m
Off. transport ~450m
TJEK AFSTAND
Ejler Billes Allé 28
Kastrup Airport, Kastrup, Denmark